Historie

Onze geschiedenis

Het begin van Tielbeton

Van Van Hesteren Betonmortel
naar Tielbeton

Om te weten waar je naartoe gaat moet je ook weten waar je vandaan komt. Wij zijn trots op de rijke geschiedenis die onze betoncentrale kent en willen graag het stokje overnemen van Van Hesteren Betonmortel om de traditie van beton maken op deze karakteristieke locatie door te zetten. 164 jaar geschiedenis, kennis en kunde nemen wij mee de toekomst in als Tielbeton.

geschiedenis-intro-beeld

2019

Opening Tielbetoncentrale

In mei opent onze nieuwe betoncentrale en zijn wij ook te bereiken voor uw bestellingen. Deze foto is gemaakt door Jan Bouwhuis.

luchtfoto-tiel

1991

Overname door Dekker Groep

De Dekker Groep heeft de betoncentrale locatie in Tiel van Van Hesteren Betonmortel aangekocht en overgenomen in 1991. Hier ziet u het hoofdkantoor van de Dekker Groep.

dekker groep kantoor

1962

Van Hesteren start met betonproductie

Van Hesteren was sinds de oprichting van het bedrijf actief in de bouwmaterialen sector en ging in 1962 door met het produceren van beton. Deze foto is een beeld van een bouwplaats uit de jaren '60 waar ze bezig zijn met het storten van beton.

jaren-60-werkplaats-juiste-formaat

1855

Het begin van Van Hesteren

1855 is het oprichtingsjaar van Van Hesteren en kent een rijke geschiedenis van het maken en verkopen van bouwmaterialen en betonproducten. Deze foto is van Tiel van vroeger in de jaren '40.

tiel-van-vroeger-geschiedenis-pagina

Ga voor het beste beton en bel vandaag nog voor een offerte