Op zoek naar onze betontopper

Wij zijn op zoek naar een echte beton topper in de vorm van een verkoper met verstand van beton en betonproducten. Zie onze vacature hieronder:

Functie omschrijving

Tielbeton staat voor klanten centraal stellen en denken in oplossingen met beton. Heb jij een passie voor klanten verbinden met bouwproducten en wil je aan de slag als verkoper bij een nieuwe betonmortelcentrale? Dan ben je van harte welkom bij onze betonmortelcentrale als Tielbeton Topper.

Onze Topper beschikt over

– HBO denk-en werkniveau

– Aantoonbare, ruime ervaring in de bouw en projectmatig werken

– Uit de regio Tiel is een pré

– Affiniteit met betonbouw en basiskennis van beton

– Hands-on, flexibel, commercieel inzicht en kennis van verkoop

– Beheersing Nederlandse taal en in bezit van rijbewijs B

Jouw toekomst bij Tielbeton

Tielbeton staat voor innovatief, duurzaam en kwalitatief beton leveren in de regio Tiel. Wij zijn een nieuwe betonmortelcentrale die de toekomst van beton vertegenwoordigt en willen met een frisse blik op de betonindustrie onze klanten bedienen. Wij gieten standaard aandacht, inlevingsvermogen en passie in ons Tielbeton. In combinatie met jarenlange ervaring en expertise in beton projecten zijn wij een sterke, nieuwe speler in de markt. Wij nodigen jou uit om Tielbeton Topper te worden en onze visie verder uit te werken met ons. Pak deze unieke kans en wordt onderdeel van de toekomst van beton!

Tielbeton geeft jou

– Een fulltime baan met ruimte voor ontwikkeling

– Eigen projecten en unieke portefeuille opbouwkans

– Een auto van de zaak

– Een marktconform salaris met goede secundaire arbeidsvoorwaarden

– Toegang tot breed netwerk in de bouwsector

Solliciteer bij Tielbeton

Nieuwsgierig geworden? Bel voor meer informatie over de functie met Andries Post op 0344-612287 of stuur een mailtje naar info@tielbeton.nl.Wij kijken ernaar uit om onze Tielbeton Topper te verwelkomen!